Tjänster

CustomBygg Mark AB har som fokus att bedriva krävande projekt gentemot byggföretag och privatkunder. Våra medarbetare förverkligar era komplicerade anläggningsarbeten och har hög kompetens inom allt från rörläggning, markanläggare och gjutningsarbeten. Vi är alla utbildade yrkesarbetare med gedigen erfarenhet. Självklart garanterar vi alltid bästa kvalitet på vårt arbete. Mer information www.miljogrund.se

VÅR VISION
Vår vision är att ta vårt koncept och de värderingar vi har och bli marknadsledande inom hållbara och energieffektiva anläggningsarbeten av varierande slag. Vi siktar på att bli Sveriges första byggföretag med noll utsläpp.  till det yttersta och därmed bli Sveriges första byggföretag med noll utsläpp. Vi vill vara det naturliga valet för den som vill skapa hållbara lösningar inom markarbeten och fokuserar på kundanpassade lösningar varje gång.

MILJÖ & HÅLLBARHET
CustomBygg Mark AB är ett ungt och innovativt byggföretag som huvudsakligen arbetar med markarbeten med energieffektiva och förnybara energilösningar. Vi anser att detta miljötänk är framtiden inom byggnation. Därför använder vi alltid miljövänliga material och ställer höga krav på oss själva och våra partners för att uppnå våra hållbara mål.

Referenser

BRF Alsike Park 36 st (2700 m2) husgrund  monterat och gjutet i Knivsta.
Villa platta 180 m2 monterat och gjutet med underarbetet i Stavsnäs, Värmdö.
Villa platta 130 m2 monterat och gjutet i Margretelund, Åkersberga
Åtta lagenhetshus  platta med underarbete i Märsta.
Villa med garage platta 200 m2 monterat och gjutet med underarbete i Svinninge, Åkersberga.
Mer Referenser>

Bilder

© CustomBygg AB. All Rights Reserved. 2017 STUDIJA360
MOODIZ