Tjänster

CustomBygg Entreprenad AB är specialiserade på nyproduktion av villor och bygger såväl arkitektritade villor som grupphus i trä och sten. Tack vare vårt helhetsgrepp på byggandet av ditt hem är vi rätt val för den som vill få trygghet hela vägen i skapandet av ditt hus, från grunden till det färdigställda huset.
Vi vill bygga hållbara hus och personliga hem som du kan bo i resten av livet. Vare sig du redan har en arkitekt eller ett färdigt nyckelhus eller om du helt enkelt vill börja från början hjälper vi er gärna! Allt material vi använder oss av är miljövänligt och tillverkat under hållbara förhållanden. Vi arbetar framför allt med materialen trä och sten, men är även öppna för andra förslag.

VÅR VISION
Vår vision är att ta vårt koncept och de värderingar vi har till det yttersta och därmed bli Sveriges första byggföretag med noll utsläpp. Vi siktar på att bli marknadsledande i att skapa miljömässigt hållbara och energieffektiva villor. Vi vill vara det naturliga valet för den som vill skapa hållbara och väldesignade villor med energieffektiva och miljövänliga lösningar.

VÅRA VÄRDERINGAR
Vi är övertygade om vikten av att följa etiska regler vid nybyggnation av villor för att på så sätt uppnå långsiktiga mål och vinna respekt och förtroende hos kunder och partners. Av denna anledning är etiska regler och värderingar en integrerad del av verksamheten hos CustomBygg Entreprenad AB.  Vi fokuserar på förtroende, effektivitet och ärlighet i samarbetet med våra kunder och partners. På så vis får vi hållbara och innovativa resultat av hög kvalitet. CustomBygg Entreprenad AB tar naturligtvis avstånd från korruption, diskriminering, mutor och andra beteenden som avviker från god affärssed.

Miljö & Hållbarhet

CustomBygg Entreprenad AB är ett ungt och innovativt byggföretag som huvudsakligen arbetar med nybyggnation med energieffektiva och förnybara energilösningar. Vi är övertygade om att hållbar utveckling och framförallt hållbara boendelösningar är framtiden inom nybyggnation. Av den anledningen använder vi alltid miljövänliga material och ställer höga krav på såväl oss själva och våra partners.

Referenser

© CustomBygg AB. All Rights Reserved. 2017 STUDIJA360
MOODIZ